Volgers

dinsdag 16 februari 2016

BEST Beoordeeld VIDEO Top-5 JANUARI 2016 | ParrotTubeUPDATE!!

BEST Rated VIDEO Top-5 JANUARY 2016 | ParrotTube https://youtu.be/aEbmDLbyTecUiteraard veel te laat om nu halverwege februari pas met een nieuwe Monthly Top-5 aan te komen, maar dat kan ik verklaren.Ik ben nog steeds op zoek naar een eigen, vlotte, interessante look en feel om te creeren die bij alle Top-5 compilations volgens een gelijke standaard zal worden vormgegeven. Herkenbaar en minster storend.Uiteraard heb ik de eerste paar maanden een aantal varianten uitgeprobeerd. U heeft #basic, try out elementen, en zelfs #video en #geluidseffecten tegen kunnen komen wanneer u alle maanden heeft mogen aanschouwen. Dit was dus letterlijk "iedere maand, een compleet andere bewerkingen.***Mocht u ze niet hebben gezien en wilt toch de verschillen bekijken? Ik zal helemaal onder aan  het bericht de directe link-verwijzingen toevoegen.De maand Januari daarin tegen heb ik enkel standaard bewerkt omdat ik hulp zocht bij mensen die hierin gespecialiseerd zijn. Ook heb ik met Kanaalfans gesproken, wat is de mening van de #ParrotTube's Kijker?

- Januari: https://youtu.be/aEbmDLbyTecNou die was als volgt:

- De vorige bewerkingen waren leuk, niet perfect maar als #hobby kanaalhouder toch zeer onder de indruk hoe er toch goed geprobeerd word de video ervaring en beleving een extra laag te geven.- Toevallig bevat de #top-5 van januari redelijk wat langere filmpjes, ze zijn dan wel ingekort (waardoor saaien momenten er sowieso uit zijn), maar het zou overbodig en te lang worden met intro's, rare #specials etc etc. Het zijn drukke video's, veel beweging, het geluid van de #vogels spelen een rol, kortom was het advies om deze bewerking niet te upgraden omdat de filmpjes waar het om draait, in deze samenstelling optimaal tot zijn recht komt.

Ik vertrouw in dit geval de trouwe dagelijkse #fans aangezien ze ook zeer verbonden zijn zonder uberhaupt elkander te kennen van buitenaf. Dat ervaar ik als een zeer groot compliment en waardeer dan ook alle vormen van persoonlijke inbreng door kijkers.

- #Share a comment en geeft je mening of stel een vraag

- Klik op de like of dislike button op het #youtube platform onder de video en geeft aan of je met plezier keek, of de video niet beviel. (*Please add the reason in a comment below and i wil try to hold it in mind for the next project,

- Ben jij net als ik en alle fans zo verliefd op Bram en Teun? Laat dit dan zien door het kanaal ParrotTube​  op Youtube the #Abonneren, en beloon de vogels met een klik op de ronde #subscribe button. Met deze knop kunt u ons tonen dat wij gewaardeerd worden voor het video content die we #uploaden.http://www.youtube.com/playlist?list=PL2eOdBuCor50CApcb88qYQhQFPxnXYBQJ&jct=p7gdveUAHQbrS4yIBnT0C595NJsCvw#Parrot  #Caique #Lovebirds  #pionites #Playing  #dwergpapegaai #Grünzügel- #Papagei  #tame #crazy